Продавець Феєрія Ароматів розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
9019 відгуків
Все буде Україна!

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (95) 450-34-32
+380 (67) 851-96-73
+380 (93) 480-17-85
Дружби Народів 6, Луцьк, Україна
Кошик
Феєрія Ароматів

Крем - сир Hochland Cremette 2kg - це продукт тільки для кондитерів, чи ні?

Крем - сир Hochland Cremette 2kg - це продукт тільки для кондитерів, чи ні?

Напевно, вже 70% наших покупців чули про сир Hochland Cremette. Ми розповідаємо про нього в Instagram, Youtube, Facebook і на інших соц. мережах, але більшість клієнтів до цих пір вважають, що такий сир купують тільки ті, хто професійно займається випічкою. Сьогодні спробуємо Вас переконати, що це не так.

Загалом, Hochland Cremette по консистенції нагадує щось середнє між сметаною, маслом і сиром з ніжно солонуватим смаком.

Перше і основне, що потрібно зрозуміти - це сир призначений не тільки для випічки. Його вершкова солонувата консистенція чудово підійде для бутербродів, салатів та ролів . У нашій попередній статті ми вже писали рецепт легкого салату з сиром. Там ми пропонували використовувати сир фета, але цей інгредієнт можна замінити на Hochland Cremette.

Приготувати бутерброди з сиром і свіжими овочами - це швидкий варіант для легкого сніданку або перекусу до чаю. Не зайвим буде такий сир і в різних запіканках.

Картопляна запіканка з сиром:

  • 5-6 картоплин
  • 1 велика цибулина
  • 500гр свинини
  • майонез
  • сирний сир
  • сіль і перець за смаком

Картоплю і цибулю очистити і нарізати кільцями. Свинину нарізати тонкими пластами. Викласти всі продукти шарами в порядку: картопля, цибуля, майонез, свинина, сир. Кожен шар поперчити і посолити. Кількість рядів залежить від Вашого бажання і розміру форми для запікання. Для любителів можна додати ще один шар з печериць. Щоб блюдо вийшло соковитим, форму для запікання краще накрити фольгою.

 

Найбільше Hochland Cremette дійсно використовують для кондитерських виробів. Солонуватий присмак сиру зовсім не відчувається після того, як додається цукрова пудра. Але адже солодощі готують не тільки професійні кондитери. З використанням цього продукту Ваші домашні крем, торти і капкейки будуть ще смачніше. Ось, наприклад, рецепт чізкейку, для якого ідеально підійде вершковий сир Hochland Cremette:

  • 150гр пісочного печива
  • 75гр вершкового масла
  • 900гр крем сир Hochland Cremette
  • 200гр цукрової пудри
  • 200г вершків 20-30% жирності
  • 3 ст л борошна
  • 3 яйця
  • 1 яєчний жовток
  • ванілін

Печиво подрібнити, змішати з розтопленим маслом. Викласти суміш тонким шаром у форму і випікати при 180 ° C 10 хв.

Далі основа повинна охолонути. Між тим можна приготувати сирну начинку. З'єднайте сир і пудру. Перемішуючи додайте борошно і вершки, знову розмішайте. Інші інгредієнти (яйця і ванілін) додавайте порціями і після кожного продукту вимішуємо крем до однорідного стану. Начинка готова. Рівномірно нанесіть сирну масу на основу і випікайте 45 хвилин при 160 ° C.

Готовий чізкейк повинен охолонути і настоятися мінімум 4ч. Нарізати торт краще мокрим ножем.

 

А ось рецепт простого крему для тортів і капкейків:

Для початку міксером збити охолоджений сир і пудру. Коли маса стане однорідною, додати охолоджені вершки і знову збити. Крем повинен бути в'язким, але не перестарайтеся, щоб суміш не розшарувалася. Охолодіть крем в холодильнику і можете використовувати за призначенням.

Напевно, і те, що відлякує покупців від цього сиру, це його фасування. Звичайно, упаковку в 2кг з'їсти самостійно за 72 години (а саме стільки зберігається цей сир у відкритому вигляді при температурі +2 - +4 градуси) одній людині буде нелегко. У такому разі радимо підійти до цього питання зважено. Варто розділити сир на порції, які потрібно з'їсти, або використовувати для готування, за один день. Звичайно, якщо підходить, то можна з'їсти і більше, просто такий розподіл допоможе не залишити на останній день багато продукту.

Наступного разу ми будемо з'ясовувати різницю між видами оливкових олій і спробуємо розібратися яке з масел для чого краще підійде. Спасибі, що були з нами!

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner