Алкалізованний какао порошок 100% van Houten 1кг (Бельгія)
Алкалізований какао з'явився в 1828, завдяки голландському хіміку Кондраду ван Хаутену, який винайшов метод обробки макухи какао лугами при температурі близько 250 градусів. В результаті значно покращився смак та аромат какао порошку, і він став набагато легше розчинятися у рідинах. Цей метод отримав назву алкалізація (від арабського "алкалі" - луги)
Какао порошок van Houten - це відмінний вибір для приготування смачного гарячого какао з молоком або будь-якого десерту, куди вам може знадобитися какао, щоб зробити його з шоколадним смаком! Він створений зі 100% какао добірних бобів за особливою технологією для збереження всіх корисних елементів. Крім того вигідна кілограмова пачка дозволить вам тривалий час насолоджуватися ним.
Купити какао порошок 100% van Houten Ви можете на нашому сайті за низькою ціною за високу якість.
*Характеристика, комплектація та зовнішній вигляд упаковки можуть змінюватися виробником без попередження. Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником
Основні | |
---|---|
Виробник | Van Houten |
Країна виробник | Бельгія |
Вага | 1000 г |
Жирність | 24 % |
Тип | Какао-порошок |
Упаковка | Пакет |
- Ціна: 495 ₴