Кукурудзяна каша полента Mlinotest 500 г Словенія
Полента - це італійська страва, приготована з кукурудзяної крупи, вареної в бульйоні або воді. Ця страва має кремову консистенцію і може бути подана як самостійна страва або як супровід до м'ясних або рибних страв. Полента може мати різні текстури, від м'якої до більш щільної, залежно від кількості рідини, яку використовують для варіння. Ця страва часто вважається традиційною у Італії та інших країнах Середземномор'я, і вона також корисна, бо містить вітаміни та мінерали, які є в кукурудзі.
Спосіб приготування: поленту залити водою й довести до кипіння, безперервно помішуючи вінчком, щоб не утворилися грудочки. Після закипання варити близько 30 хвилин на самому маленькому вогні, помішуючи поленту дерев'яною ложкою. Готова каша повинна відставати від країв каструлі.
* Характеристика, комплектація і зовнішній вигляд упаковки можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Словенія |
Вага | 0.5 кг |
Вид крупи | Полента |
Упаковка | Пакет |
Колір | Жовтий |
- Ціна: 73 ₴