Продавець Феєрія Ароматів розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
11375 відгуків
НАКЛАДНИЙ ПЛАТІЖ - від 500грн

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (95) 450-34-32
+380 (67) 851-96-73
+380 (93) 480-17-85
Дружби Народів 6, Луцьк, Україна
Кошик
Феєрія Ароматів
Суміш для випікання тортів і приготування крему Gellwe do Karpatki 340 г Польща, фото 3

Суміш для випікання тортів і приготування крему Gellwe do Karpatki 340 г Польща

  • Немає в наявності
  • Код: 2237280616

84 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

Суміш для випікання тортів і приготування крему Gellwe do Karpatki 340 г Польща
Суміш для випікання тортів і приготування крему Gellwe do Karpatki 340 г ПольщаНемає в наявності
84 ₴
+380 (95) 450-34-32
Telegram Viber
  • +380 (67) 851-96-73
    Viber
  • +380 (93) 480-17-85
    WhatsApp
  • +380 (99) 676-54-02
    Доставка по місту Луцьк
  • +380 (97) 808-71-87
+380 (95) 450-34-32
Telegram Viber
  • +380 (67) 851-96-73
    Viber
  • +380 (93) 480-17-85
    WhatsApp
  • +380 (99) 676-54-02
    Доставка по місту Луцьк
  • +380 (97) 808-71-87
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Суміш для випікання тортів і приготування крему Gellwe do Karpatki 340 г Польща

ТІСТО - інгредієнти:

  • яйця (розмір L) - 4 шт
  • вершкове масло - 125 г
  • вода - 250 мл
  • Суміш Gellwe karpatka - 1 пакет 

 

КРЕМ - інгредієнти:

  • молоко - 500 мл
  • Кремова суміш Gellwe karpatka - 1 упаковка
  • м'яке вершкове масло - 100 г

 

 Приготування:

  1. Закип'ятіть воду з маслом, додайте суміш для випікання пирога і інтенсивно перемішайте до отримання однорідної консистенції.

  2. Зняти з вогню, охолодити, додати яйця і перемішувати на високій швидкості 5 хвилин. Розділіть отриману масу на дві частини.

  3. Кожну з них викладайте ложкою тонким шаром на форму 25 × 36 см, застелену пекарським папером (якщо хочете, щоб у карпатці було більше крему та тіста, готуйте її в меншій формі 20 × 20 см). 

  4. Поставте пиріг у духовку, розігріту до 210°C, і випікайте близько 25 хвилин. Потім зменшіть температуру до 150°C і випікайте приблизно 15 хвилин.

    Таким же чином випікаємо другу частину коржа.

  5. Приготувати заварний крем. Налийте в склянку 500 мл молока і перемішайте в ньому вміст пакету. Закип'ятити молоко, що залишилося, влити розчинений порошок, постійно помішуючи, щоб не було грудок. кип'ятити.

  6. Дайте все охолонути, час від часу помішуючи. У натерте м’яке вершкове масло поступово додайте холодні вершки, постійно перемішуючи до отримання однорідної маси.

  7. Викладіть суміш каймак на перший шар випеченого коржа, посипте сухофруктами та горіхами, потім змастіть заварним кремом. Накрити другою частиною тіста. Поставити тісто в холодильник мінімум на 1 година. Карпатку краще нарізати, якщо тісто після подачі охолодити. 

    

 

* Характеристика, комплектація і зовнішній вигляд упаковки можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником

 

 

Характеристики
Основні
ВиробникGellwe
Країна виробникПольща
Вага340 г
УпаковкаКартонна коробка
Інформація для замовлення
  • Ціна: 84 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner